Sergio Felter (26-10-1994), geboren in Rotterdam, groeide op in een kleine stad onder Utrecht genaamd Nieuwegein en woonde met zijn moeder bij zijn opa en oma. Later verhuisde hij naar IJsselstein en daarna naar Utrecht.

Al vanaf klein voelde Sergio zich aangetrokken tot muziek en ging altijd mee naar optredens van bekenden in zijn omgeving.

Sinds 2010 begon hij met het schrijven van zijn eigen muziek en rolde zo de muziekwereld in. In 2012 begon hij met de artiestenopleiding op de Herman Brood Academie. In 2013 bracht hij een track uit in samenwerking met artiesten o.a Kalibwoy en Makka. Ook werkte hij samen met de Amerikaanse artiesten D.O.N en Crief.

Op de Herman Brood Academie kwam hij er achter dat R&B hem meer lag dus begon zich daar meer in te verdiepen. In 2014 is hij begonnen met het produceren van beats en zang, ook verzorgd hij de mix en mastering voor verschillende artiesten.

Eser Black is nu bezig met zijn debuut EP genaamd Licht In Het Donker, die in 2016 zal uitkomen. Van elke track op de EP is er een videoclip geschoten en "Zeker" is de eerste single die uit is gekomen.